Ζήρια - Άνω Ζήρια - Ο οικισμός που θα αγαπήσουν οι λάτρεις του ... : #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας.

Ζήρια - Άνω Ζήρια - Ο οικισμός που θα αγαπήσουν οι λάτρεις του ... : #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας.. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαΐας. H κυλλήνη ή ζήρεια (η ονομασία ζήρεια προέρχεται από σλαβική ρίζα που σημαίνει «βελανίδι», βλ. Σύμφωνα με το mega έχουν καεί πέντε σπίτια από την μεγάλη φωτιά στη ζήρια, ενώ έχει σταλεί μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους στα ζήρια, το λαμπήρι και τις καμάρες καλώντας τους να κατευθυνθούν προς το. — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) july 31, 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, έχει γίνει εισήγηση να εκκενωθούν τα πρώτα σπίτια από τον οικισμό ζήρια, ενώ.

Στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας αχαΐας όπου μαίνεται η δασική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, έχει φτάσει ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς. Κροατικά žir, σερβικά жир) είναι το δεύτερο υψηλότερο βουνό της πελοποννήσου και βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος της στον νομό κορινθίας. Δύσκολη είναι η κατάσταση στην περιοχή ζήρια στην αχαϊα με τη φωτιά να καίει ανεξέλεγκτη και να έχει προκαλέσει ζημιές σε πολλά σπίτια. Πεζοπορικές και οδικές διαδρομές στη ζήρεια. Σύμφωνα με το thebest η αστυνομία κλείνει την παλαιά.

Μεγάλη πυρκαγιά στην Αχαΐα: Εκκενώνονται Ζήρια, Άνω Ζήρια ...
Μεγάλη πυρκαγιά στην Αχαΐα: Εκκενώνονται Ζήρια, Άνω Ζήρια ... from fantomas.gr
Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το « πρόγραμμα καλλικράτης » από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Σημειώνεται ότι στην περιοχή είχε ξεσπάσει πυρκαγιά και την περασμένη δευτέρα. Όπως είπε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αιγιαλείας γιώργος ντίνος. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, περίπου 110 παιδιά που φιλοξενούνταν σε κατασκήνωση στην παραλιακή περιοχή της παναγοπούλας, λόγω της φωτιάς στην ζήρια. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαΐας. — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) july 31, 2021.

Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας.

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με. Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι βρίσκονται, σύμφωνα με την πυροσβεστική, σε διαδικασία εκκένωσης καθώς η πυρκαγιά βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση οι φλόγες είναι κοντά. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαΐας. Από ihunt team 31 ιουλίου, 2021. Σημειώνεται ότι στην περιοχή είχε ξεσπάσει πυρκαγιά και την περασμένη δευτέρα. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαίας σε δασική έκταση, η οποία, λόγω των θυελλωδών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο μέτωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, έχει γίνει εισήγηση να εκκενωθούν τα πρώτα σπίτια από τον οικισμό ζήρια, ενώ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι βρίσκονται, σύμφωνα με την πυροσβεστική, σε διαδικασία εκκένωσης καθώς η πυρκαγιά βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση οι φλόγες είναι κοντά. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το « πρόγραμμα καλλικράτης » από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας. Δύσκολη είναι η κατάσταση στην περιοχή ζήρια στην αχαϊα με τη φωτιά να καίει ανεξέλεγκτη και να έχει προκαλέσει ζημιές σε πολλά σπίτια.

Πεζοπορικές και οδικές διαδρομές στη ζήρεια. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια. Φωτιά έχει ξεσπάσει στη ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας, σε δασική έκταση. Από ihunt team 31 ιουλίου, 2021.

Φωτιά στη Ζήρια: 110 παιδιά απομακρύνθηκαν από κατασκήνωση ...
Φωτιά στη Ζήρια: 110 παιδιά απομακρύνθηκαν από κατασκήνωση ... from www.athensvoice.gr
Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι εκκενώθηκαν καθώς το πύρινο μέτωπο βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η εκκένωση στο χωριό λόγγος. Πεζοπορικές και οδικές διαδρομές στη ζήρεια. Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση οι φλόγες είναι κοντά. Σημειώνεται ότι στην περιοχή είχε ξεσπάσει πυρκαγιά και την περασμένη δευτέρα. Τα χωριά ζήρια, κάτω ζήρια. Στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας αχαΐας όπου μαίνεται η δασική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, έχει φτάσει ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς. Τ ο οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο ζήρειας είναι ο βασικότερος προορισμός της ορεινής κορινθίας στα trikala korinthias με το σαλέ και τα 2 lift που το χειμώνα προσφέρουν στους επισκέπτες πολλές και απολαυστικές δραστηριότητες χιονιού και όχι μόνο. Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαΐας.

Μεγάλο πύρινο μέτωπο ξέσπασε εκ νέου στη ζήρια αχαΐας, όπου επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για να θέσουν τη φωτιά υπό.

Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαΐας. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια. Από ihunt team 31 ιουλίου, 2021. Σας παρουσιάζουμε 21 ενδεικτικές διαδρομές που μπορείτε να απολαύσετε στην ζήρεια της ορεινής κορινθίας. Δημοσιεύτηκε σάββατο, 31 ιουλίου 2021 14:14. Τ ο οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο ζήρειας είναι ο βασικότερος προορισμός της ορεινής κορινθίας στα trikala korinthias με το σαλέ και τα 2 lift που το χειμώνα προσφέρουν στους επισκέπτες πολλές και απολαυστικές δραστηριότητες χιονιού και όχι μόνο. Κροατικά žir, σερβικά жир) είναι το δεύτερο υψηλότερο βουνό της πελοποννήσου και βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος της στον νομό κορινθίας. Σημειώνεται ότι στην περιοχή είχε ξεσπάσει πυρκαγιά και την περασμένη δευτέρα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στη ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας, σε δασική έκταση. Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση οι φλόγες είναι κοντά. Τα χωριά ζήρια, κάτω ζήρια. Το ύψος της είναι 2.374 μέτρα.

Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι βρίσκονται, σύμφωνα με την πυροσβεστική, σε διαδικασία εκκένωσης καθώς η πυρκαγιά βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση οι φλόγες είναι κοντά. Επιτόπου έχουν σπεύσει 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, έχει ζητηθεί και η συνδρομή τεσσάρων αεροπλάνων και ενός ελικοπτέρου, ενώ δόθηκε εντολή. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαΐας. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούην οι οικισμοί ζήρια και άνω ζήρια.

Πυρκαγιά στη Ζήρια Αχαΐας - Απομακρύνθηκαν 110 παιδιά από ...
Πυρκαγιά στη Ζήρια Αχαΐας - Απομακρύνθηκαν 110 παιδιά από ... from www.ertnews.gr
Η φωτιά φούντωσε γρήγορα εξ΄ αιτίας των ισχυρών ανέμων και απείλησε κατοικημένες περιοχές. Σημειώνεται ότι στην περιοχή είχε ξεσπάσει πυρκαγιά και την περασμένη δευτέρα. Τ ο οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο ζήρειας είναι ο βασικότερος προορισμός της ορεινής κορινθίας στα trikala korinthias με το σαλέ και τα 2 lift που το χειμώνα προσφέρουν στους επισκέπτες πολλές και απολαυστικές δραστηριότητες χιονιού και όχι μόνο. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Δύσκολη είναι η κατάσταση στην περιοχή ζήρια στην αχαϊα με τη φωτιά να καίει ανεξέλεγκτη και να έχει προκαλέσει ζημιές σε πολλά σπίτια. Εντολή για την προληπτική εκκένωση δύο ακόμη κοινοτήτων, των καμάρων και του λαμπιρίου έδωσε η. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούην οι οικισμοί ζήρια και άνω ζήρια.

Μεγάλο πύρινο μέτωπο ξέσπασε εκ νέου στη ζήρια αχαΐας, όπου επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για να θέσουν τη φωτιά υπό.

— πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) july 31, 2021. Φωτιά τώρα στη ζήρια αχαΐας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούην οι οικισμοί ζήρια και άνω ζήρια. Σύμφωνα με το mega έχουν καεί πέντε σπίτια από την μεγάλη φωτιά στη ζήρια, ενώ έχει σταλεί μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους στα ζήρια, το λαμπήρι και τις καμάρες καλώντας τους να κατευθυνθούν προς το. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Επιτόπου έχουν σπεύσει 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, έχει ζητηθεί και η συνδρομή τεσσάρων αεροπλάνων και ενός ελικοπτέρου, ενώ δόθηκε εντολή. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια. Κροατικά žir, σερβικά жир) είναι το δεύτερο υψηλότερο βουνό της πελοποννήσου και βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος της στον νομό κορινθίας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, έχει γίνει εισήγηση να εκκενωθούν τα πρώτα σπίτια από τον οικισμό ζήρια, ενώ. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Από ihunt team 31 ιουλίου, 2021.